Προειδοποιήσεις για την υδατοπρομήθεια

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Μάμμαρι σας ενημερώνει ότι μετά από υπόδειξη της Επαρχιακής Διοίκησης και του Γενικού ελεγκτή άτομα τα οποία ο λογαριασμός της υδατοπρομήθειας ξεπερνά τα €100,00 και ο λογαριασμός δεν εξοφληθεί μέχρι την τελευταία ημερομηνία πληρωμής που είναι η 6/10/2018 τότε χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση το Κοινοτικό Συμβούλιο θα τερματίσει την παροχή νερού και θα αφαιρέσει τον υδρομετρητή. Για την επανένωση του θα υπάρχουν έξοδα τα οποία ανέρχονται στα €50,00.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Μάμμαρι σας ενημερώνει ότι λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας οι ποσότητες νερού έχουν μειωθεί αισθητά και επειδή παρατηρούνται άσκοπες σπατάλες (π.χ. ράντισμα δρόμων, καθάρισμα βεραντών και πλύσιμο αυτοκινήτων με το λάστιχο) από σήμερα όποιος θεαθεί να κρατά το λάστιχο και να κάνει άσκοπη σπατάλη θα του εκδίδεται εξώδικο €85,00.

Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε με τα πιο πάνω για την αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε και δε θα μας φέρετε στη δυσάρεστη θέση να εκδώσουμε πρόστιμο με βάση τη νομοθεσία και να παίρνουμε δικαστικά μέτρα εναντίον σας.

 

 

Share to

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *